2010. október 22., péntek

Indul a "Kifőztük Karácsony" adománygyűjtő akció!A Kifőztük újság bloggerei még nyár elején megnyertek az ügynek további 100 ismert és népszerű bloggert, akik ötleteikkel és tehetségükkel hozzájárultak kezdeményezésükhöz. Így összesen 115 résztvevő közreműködésével elkészült egy karácsonyi –pdf formátumban megjelenő– kiadvány, melyben ünnepi ételek, italok, gasztro- és kézműves ajándékötletek kaptak helyet. Megkeresték a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet, hogy a segítségükkel az összegyűjtött adományok a rászoruló gyerekek és családjuk számára eljuthassanak.

Hogyan segíthet?
Nincs minimum, nem számít, hogy Ön esetleg csak kisebb összeggel tud hozzájárulni, mert a Magyar Élelmiszerbank a befolyó összegek minden forintjából élelmiszereket juttat el a rászoruló gyermekes családoknak, de természetesen több pénzből több gyermeknek lehet szebb karácsonya. Ön eljuttatja adományát az Élelmiszerbank számlájára amiből a rászoruló gyerekek, családok tartós élelmiszerekből összeállított csomagot kapnak majd.
Az adományozással és a receptkönyv letöltésével nem ér véget az akció. A Magyar Élelmiszerbank beszámol az adományok célba juttatásáról, képeket is láthatunk majd azokról, akiknek Ön is segített szebbé tenni az ünnepeket.

Fantasztikus érzés kapni, de adni még annál is sokkal jobb.
Segítsen, hogy segíthessünk!

Köszönjük!

További információk az akció oldalán olvashatók.
http://karacsony.kifoztuk.hu

A Kifőztük Karácsony kezdeményezésben résztvevő bloggerek betűrendben felsorolva:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése